Webbshop

15% rabatt på din första beställning med koden ACTIVEKRILL

Fri frakt vid köp över 1000kr.

Recencioner

Min hund Tumma är en aktiv hund. Jag åker pulka med honom på vintern, cyklar med honom på sommaren och vi spelar ofta spel för att aktivera hans hjärna.

När han är inomhus går han ganska snabbt i ett aktivt läge. Jag har nu lagt till Active Krill i hans mat i 6 veckor och har märkt att han är mer fokuserad, att han kan slappna av och han ser mycket lungnare ut. Hans päls är också fin och glänsande.

Vi har inte tränat så mycket på sommaren, men jag tycker att hans kondition har förbättrats och jag ser fram emot vintern.


Ceciel

Alaskan Husky Tumma 

Mina två Alaskan huskys, som är lite över 10 år, gillar Active krill.

Själv gillar jag Active krill för att den håller hundarnas leder flexibla. Hundarna är mer aktiva och pälsen mer glänsande.

Jag tror Active krill gör skillnad, speciellt när hunden är lite äldre.

När mina hundar är nöjda är jag nöjd"


Rick 

Alaskan husky 

Jobbar med hundarna året om,

på sommaren blir de mycket vattenträning och lek i skog och mark för variation och för stabilitet i kroppen, på hösten blir det en hel del dragträning med fyrhjuling och vintern framför släden. Provat nu activ krill till mina hundar, framförallt till min trogna ledarhund som är inne på sitt 10 år men fortfarande en väldigt activ herre, som tyvärr visat på stelhet vid längre distanser vid avselning och när han legat i bilen i mindre utrymme, men redan nu så visar han på mjukhet när jag stretchar honom efter träning och har inte protesterat som tidigare av bilåkningen, samt en av mina andra hundar som varit petig med maten som nu äter med en helt annan aptit när jag rört in activ krill. Kommer absolut fortsätta med att ge dem detta. 


Sofia 

Grönlandshundar